EL GAP ES TORNA A SUPERAR EN EL FESTIVAL ANUAL ORGANITZAT PER LA FESTA MAJOR

Èxit aclaparador del GAP en el festival anual organitzat aquest passat dissabte al matí coincidint amb la festa major del municipi.

Amb els Beatles com a fil conductor de la representació, els diferents grups que composen l'entitat varen oferir un espectacle d'alt nivell, amb un públic totalment entregat que omplia per complert el pavelló municipal.

Tot i que l'equip tècnic del club va ser l'encarregat de preparar les diferents coreografies i exercicis, els pares del nens i nenes varen contribuir a l'èxit amb un desplegament massiu, que en vist i no vist muntaven i desmuntaven tots els aparells, deixant el pavelló apte per l'espectacle d'Albert Pla i Tortell Poltrona que es portava a terme la mateixa tarda.

L'endemà, els gimnastes masculins presents a l'espectacle, tenien competició de Copa Catalana a Sant Boi del Llobregat, on va destacar la 8a posició d'en Martí Monserrate, amb la millor nota d'anelles, en el seu retorn a la competició després de la fractura de tíbia que va patir aquest passat mes de gener a Vallter mentre esquiava.