EL GAP ES TORNA A SUPERAR EN EL FESTIVAL ANUAL ORGANITZAT PER LA FESTA MAJOR

24/05/2017

Èxit aclaparador del GAP en el festival anual organitzat aquest passat dissabte al matí coincidint amb la festa major del municipi.

Amb els Beatles com a fil conductor de la representació, els diferents grups que composen l'entitat varen oferir un espectacle d'alt nivell, amb un públic totalment entregat que omplia per complert el pavelló municipal.

Tot i que l'equip tècnic del club va ser l'encarregat de preparar les diferents coreografies i exercicis, els pares del nens i nenes varen contribuir a l'èxit amb un desplegament massiu, que en vist i no vist muntaven i desmuntaven tots els aparells, deixant el pavelló apte per l'espectacle d'Albert Pla i Tortell Poltrona que es portava a terme la mateixa tarda.

L'endemà, els gimnastes masculins presents a l'espectacle, tenien competició de Copa Catalana a Sant Boi del Llobregat, on va destacar la 8a posició d'en Martí Monserrate, amb la millor nota d'anelles, en el seu retorn a la competició després de la fractura de tíbia que va patir aquest passat mes de gener a Vallter mentre esquiava.