Objectius

Volem oferir una gimnàstica artística que d'adapti a les necessitats individuals de cadascú, sigui quina sigui l'edat i el nivell del practicant

L’objectiu principal del club és acostar la gimnàstica artística a petits i grans de la comarca, a través dels coneixements pedagògics, metodològics i d’entrenament més actuals. Creiem que és necessari el desenvolupament de l’aplicació de les noves tecnologies educatives i d’entrenament en les Activitats Gimnàstiques perquè s’adeqüin a les necessitats d’avui en dia.

Per fer-ho, la filosofia del GAP es nodreix de la cultura de l’esforç i d’un treball rigorós dels entrenadors, basat en coneixements científics de la gimnàstica, teoria de l’entrenament i pedagogia. Es dóna prioritat a una bona i saludable condició física del gimnasta i una correcta execució dels elements tècnics, sempre tenint en compta la seguretat del nen. Per tant els entrenaments el GAP estan adaptats a les característiques individuals de cada gimnasta i sense oblidar les seves motivacions i il·lusions.

El GAP es caracteritza per ser un club  humil i ple d’il·lusió, amb l’objectiu d’oferir una gimnàstica de qualitat dins les possibilitats que ofereix les instal·lacions de 625m2 de la sala polivalent de Can Carreres.