Entrenaments

Per una pràctica correcte i saludable de l’activitat física en general i la gimnàstica en particular, cal entrenar de manera correcte i constant. Al GAP s’enfoquen els entrenaments cap a la millora del rendiment tècnic de l’esport, sense oblidar la seva vessant lúdica i d’esbarjo.

Busquem millorar també la condició física del gimnasta i mitjançant exercicis adequats a l’edat i el nivell de formació de cadascú. Alhora, el GAP prepara als seus gimnastes per participar en competicions escolars o federades segons el nivell inicial de l’esportista

Tot i que el coneixement que es té de la gimnàstica artística és, principalment, la gimnàstica de competició i d’elit, la majoria de practicants se situen dintre de l'àmbit de l'esport de base i de recreació. La nostra filosofia és que el competir ha de tenir un component principalment lúdic i d'esplai, deixant la part agonística i competitiva en un segon pla. Així doncs l'aspiració dels practicants de la gimnàstica al GAP serà la superació individual, coneixent els límits personals, i no ser el campió o el millor.