Casal Esportiu Porqueres

Finalitzem el que ha estat un èxit rotund del Casal Esportiu de Porqueres. Malgrat que ha estat un any complicat i ple d’incerteses, mica en mica hem anat creixent fins a rebre més de 700 inscripcions!

El casal s’ha hagut d’anar actualitzant per a poder garantir les recomanacions i mesures de seguretat impartides per les autoritats sanitàries, motiu pel qual hem hagut de prescindir de moltes de les activitats estrella de l’any passat. Tot i així, podem dir que sentim un orgull infinit de poder comptar amb un espectacular equip de monitors i premonitors. Gràcies a la bona feina que han fet proposant un gran ventall d’activitats, tallers i adaptacions. Tot seguint el protocol de prevenció hem pogut seguir gaudint d’activitats multiesportives, piscina, sortides en BTT, fer gimnàstica al GAP i equitació al Club Les Alforges!

No ens queda més que donar les gràcies a tothom que ha confiat en nosaltres. El Casal el formem entre tots, i és un plaer poder comptar amb una família com aquesta cada estiu!

 

Feu molt d’esport!

Més informació


Fotografies 2020


Localització i contacte


Pavelló Poliesportiu de Poqueres

Carrer Montseny, 17

17846 Mata

Girona

 

Contacte

Email: casalporqueres@gap.cat

Telf: 674 983 981