EL GAP ENCARA LA RECTA FINAL DE LA TEMPORADA 20-21 AMB 5 PODIS

02/12/2021

Aquest cap de setmana del 27 i 28 de novembre el Gimnàstica Artística Porqueres ha encarat la recta final de la temporada 2020-2021 que culminarà la setmana que ve a Pamplona amb els campionats d’Espanya.

El GAP ha participat a 3 competicions diferents, totes elles organitzades per la Federació Catalana de gimnàstica: el campionat de Catalunya de Clubs, el Trofeu Tardor de GAM i el Trofeu Tardor per Equips en Edat Escolar de GAF.

En el trofeu Tardor de GAM, el club de Porqueres s’ha emportat 2 medalles en les dues categories que participava. Or a Base 1 per Lluc Planagumà i Bronze a Base 2 per l’Aniol Vilà.

Al Trofeu Tardor per Equips en Edat Escolar, els tres equips que presentava el GAP també han pujat al podi. En Categoria B l’equip format per Aina Mach, Martina Baró,  Carla Dikavicius, Joana Noguer, Xenia Garcia s’ha proclamat campió. Alhora el segon equip del club format per Mar Medina, Bruna Viñolas, Nora Vilar i Cristina vilar ha pujat al tercer esglaó del podi.

Pel que fa a la categoria C d’aquets mateix torneig, el GAP també s’ha proclamat campió amb l’equip que formaven Maria Nadal, Aura Masó, Joana Saubi, Judit Teixidor i Ariadna Vilà.

El GAP també ha participat al Campionat de Catalunya de Clubs en la categoria Via Olímpica 1-4. És la primera vegada que el club porquerenc pot participar en aquest campionat, ja que anteriorment no tenia gimnastes suficients per formar l’equip. Aquesta primera participació ha acabat amb una meritòria 8a posició, però sobretot ha servit de test de cares als campionats estatals que s’inicien el 3 de desembre.