BRONZE PER A EN POL COBACHO A LA 2A FASE DE LA COPA CATALANA

08/04/2018

El passat dissabte 7 d’abril es va celebrar a Olot la 2a Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Masculina.

El podi pel GAP va arribar a última hora de la competició i de mans dels més petits de nivell 1. En Pol Cobacho es va fer amb la medalla de bronze en individual tot i competir amb un petit esquinç al peu. La resta de l’equip no va poder revalidar la medalla aconseguida en anteriors fases, ja que teníem la baixa d’un dels membres de l’equip. Tot i així cal destacar també la 7a posició de l’Eloi Coto obtenint la millor nota en barra fixa.

Durant tot el dia els gimnastes de la secció masculina del GIMNÀSTICA ARTÍSTICA PORQUERES, van competir fent unes bones execucions i aconseguint meritoris llocs a la classificació com el 5è lloc d’en Martí Monserrate, amb la segona millor nota  a arcs i la tercera a paral·leles a la categoria de nivell 3. També a nivell 3 destacar l’actuació d’en Ferran Ferrer aconseguint una 11a posició a la general.

La millora a molts del gimnastes va ser notable com demostra l’Abel Sánchez en categoria de promogym 4 que va estar dels 10 primers en 3 dels sis aparell.

Tots aquests gimnastes es continuaran preparant el que queda de temporada amb la vista posada als campionats estatals del mes de juny.