LES MÉS PETITONES DEL GAP FAN UNA BONA ACTUACIÓ EN EL SEU DEBUT

19/02/2018

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Vic la primera fase de la Copa Catalana de Base. El Gap hi va participar amb 14 gimnastes d’edats compreses entre els 6 i els 16 anys.

Les gimnastes més petitones s’estrenaven en competició, i en a gimnàstica ja que moltes d’elles van començar el setembre a practicar aquest esport.

L’equip de Base 1 petites format per Alba Solís, Carla Jordà, Ona Riera i Nora Lopez van quedar en una meritòria 5ena posició. Errors no forçats deguts a la seva inexperiència les van fer baixar posicions en la classificació.

Destacar la 9a posició en Salt de poltre de la Carla Jordà de base 1 petites i  també la 9a posició a poltre de la Júlia Almela a categoria base 1 grans.

El proper cap de setmana és el torn de les gimnastes que participen a la categoria de Via Olímpica, que com el seu nom indica és la categoria amb més dificultat de la gimnàstica catalana i espanyola.