VUIT MEDALLES DE LA SECCIÓ MASCULINA DEL GAP AL 1R TORNEIG OLOT

16/01/2017

La secció masculina del GAP creix en quantitat de gimnastes i en qualitat en les seves actuacions, i aquest fet va quedar palès el passat dissabte 14 de gener a Olot. A la capital de la Garrotxa es va celebrar el 1r Torneig Olot, organitzat pel Club Gimnàstica Osona. Un total de 9 nens i 2 nenes del club Gimnàstica Artística  Porqueres hi van prendre part.

Per la secció masculina era la primera competició de la temporada, i no podia haver començat millor. Bones sensacions en els exercicis, petites errades encara per corregir i un total de 7 medalles i un 3r lloc per equips

Els resultats més destacats varen ser aquests:

Promogym 1:    Pau Vazquez medalla de plata a cavall en arcs i a terra

Promogym 2:    Medalla de bronze per equip,

Aleix Ullastres medalla d'or a salt

Pau Sala medalla d'or a paral-leles

Promogym 4:    Abel Sánchez medalla de plata a paral-leles

Promogym 5:    Miquel Salas medalla de plata a la general

Nivell 3:              Ferran Ferrer medalla de bronze a la general

Pel que fa a les dues representants femenines, participaven a la categoria nivell 2 petites. Eren gimnastes de primer any i que per primer cop s’enfrontaven a una competició d’aquest alt nivell. Tot i tenir alts i baixos en la seva execució, es va veure molt potencial de cares al futur.

A partir del mes de febrer s’inicia el calendari de competicions oficials pel GAP. Esperem seguir gaudint del nostre esport com fins ara.