VINT MEDALLES DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA MASCULINA VAN D’OLOT CAP A PORQUERES

18/01/2018

Els passats dies 13 i 14 de gener 17 gimnastes, 8 nenes i 9 nens del GIMNÀSTICA ARTÍSTICA PORQUERES, van participar al Torneig Olot organitzat pel Club Gimnàstica Osona.

Aquests tornejos amistosos són un bon lloc per provar els nous elements i les noves categories, i la secció masculina del GAP no n’ha pogut sortir més satisfeta. Un total de 20 medalles, repartides en 2 categories són un balanç positiu pel club.

Martí Monserrate i Ferran Ferrer en nivell 3 van fer Or i plata respectivament en la competició individual. Per aparells Monserrate va guanyar 4 ors (terra, anelles, poltre i paral·leles) 1 plata (arcs) i 1 bronze (barra fixa). Per la seva banda Ferrer va aconseguir 1 or (arcs), 3 plates (anelles, paral·leles i barra fixa) i 1 bronze (poltre).

Els més petits de nivell 1 (Pol Cobacho, Adrià Desel, Artem Kalinka i Eloi Coto) es van fer amb la tercera posició per equips i Pol Cobacho va aconseguir una meritòria i lluitada medalla de bronze a la competició individual.

Cobacho i Coto es van emportat també vàries medalles per aparells. El Pol Cobacho va aconseguir 2 bronzes (barra fixa i terra) i Eloi Coto 1 or (barra fixa) i 1 bronze (anelles)

En categoria femenina els podis vas estar més cars. Podem destacar una tercera posició en salt de potro de Berta Planagumà que amb els seus 8 anys ja s’ha fet tot una especialista en aquest aparell.