UNA PLATA I UN BRONZE A LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA EN EDAT ESCOLAR

29/05/2019

Aquest cap de setmana del 25 i 26 de maig es va celebrar a Salt la Final del Campionat de Catalunya en Edat Escolar a Salt.

El Gap va estar representat per 4 gimnastes en un total de 3 categories. Obrien la jornada la Carla Caballero i la Cèlia Carandell a categoria D4 petites. Cèlia Carandell va aconseguir un lluitat bronze a l’aparell de salt mentre que la porquerenca Carla Caballero obtenia una merescudíssima 5a posició.

En categoria C4 petites la Mariona Noguer sortia a revalidar el títol de campiona. Una inusual nota a paral·leles va deixar Noguer fora del podi en individual, però va aconseguir una merescudíssima plata a l’aparell de terra.

El diumenge es celebrava la Final de la Copa Catalana de Base. Es van classificar la Gemma Castanyer a base 5 i la Carina Torres a Base 4, les dues gimnastes naturals de porqueres. En aquestes categories no hi va haver medalla, però cal destacar la 5a posició individual de Castanyer.

La setmana que ve continuen les finals, aquest cas de la Categoria Via Olímpica on el GAP ha classificat a tres gimnastes.