UN BRONZE PER EQUIPS A MASCULINA POSA LA CIRERETA A UN CAP DE SETMANA MOLT PRODUCTIU PEL GIMNÀSTICA

11/03/2018

Aquest cap de setmana ha estat molt intens pel GAP ja que participava a tres competicions diferents: Campionat de Catalunya en edat escolar de femenina, Jocs esportius escolars també de femenina i Copa Catalana de masculina.

Els resultats i l’actitud dels gimnastes ha demostrat una evidència, que el GAP està millorant a nivell competitiu. S’han fet molts resultats al capdamunt de la classificació i ja es tenen gimnastes en posicions de classificar-se en les finals i la cirereta del pastís la posat la medalla de bronze per equips dels nois de nivell 1.

Per una banda podem destacar a masculina la medalla de bronze de l’equip de nivell 1 de masculina (Pol Cobacho, Eloi Coto, Adrià Desel, Artem Kalinka) i medalla de xocolata i bones posicions en aparells de Pol Cobacho. També sisena posició de Martí Monserrate a nivell 3 i bones posicions en aparells tant de Monserrate com d’altres gimnastes GAP

Per altra banda a la femenina les gimnastes més petites de categoria A han fet una gran competició, quedant 6es per equip les categoria A petites i 5es les categoria A Grans. També destacar bones notes en els aparells de moltes de les integrants de l’equip.

En Categoria B destaquem la 5a posició per equips i la 8a plaça de Mariona Noguer, en una categoria on participen més de 100 gimnastes.

Les més grans també han treballat fort i la prova és que Cèlia Carandell ha quedat 11a a la general, tot i tenir errades a barra i terra.

La setmana que ve el GAP torna a tenir doble cita, a porqueres el club és l’amfitrió dels Jocs esportius escolars de masculina i nivell B. Alhora a Manresa competiran noies de la Copa Catalana de Base.