TRES MEDALLES PEL GAP EN EL CAP DE SETMANA MÉS COMPLICAT D’AQUEST INICI DE TEMPORADA

24/02/2020

Aquest dissabte i diumenge del 23 i 24 de febrer s'iniciava la competició oficial de Via Olímpica i base 8, les competicions més exigents de totes les categories de gimnàstica artística femenina.

El dissabte el Gap participava a Via Olímpica 4 amb Laia Vilà i a Via Olímpica 2 amb les petitones Nora Lopez, Ona Riera, Júlia Lladó i Alba Solís; amb bones actuacions en alguns aparells.

Ha estat el diumenge, però, on han arribat unes medalles molt lluitades. Al matí la Berta Planagumà es penjava la medalla de plata a Via Olímpica 3, fent una competició molt regular i sense errors. El seu equip format per la mateixa Planagumà, Martina Caballero i Carla Jordà, també pujaven al segon esglaó del podi. Totes elles han fet una competició amb molt bina actitud i concentració.

Al final del dia la Carlota Santamaria firmava una merescuda medalla de bronze a la categoria de Base 8, malgrat algun error no forçat.

Aquest mateix cap de setmana, les gimnastes de Base 5 del Gap han anat a entrenar a les instal·lacions del Gràcia Gimnàstica Club per tal de millorar alguns elements de dificultat amb la seguretat que una bona instal·lació et dona.