SEGONA FASE D’EDAT ESCOLAR FAVORABLE AL GAP

13/03/2023

El passat dissabte 11 i diumenge 12 de març es va celebrar a Sant Jaume d’Enveja la segona fase de la Copa Catalana en Edat Escolar. Va ser una competició especial per les gimnastes ja que les més de tres hores de trajecte van fer que moltes d’elles aprofitessin per passar el cap de setmana al Delta de l’Ebre i gaudir de la família amb altres companyes d’equip.

La distància no es va fer notar amb els resultats del GAP que va pujar 4 vegades al podi. L’equip de B4 petites va pujar a l’esglaó més alt del podi fent-se amb l’or d’aquesta segona fase. L’equip estava format per l’Amèlia Lopez, l’Ària Casas, Elna Bataller i la Beth Lozano.

En categoria B3 l’Arlet Català es tornava a proclamar campiona per segon cop consecutiu.

I els dos podis restants arribaven de mà de l’equip A del GAP de la categoria D4 petites. Malgrat la baixa de la Judit Teixidor, l’equip format per la  Joana Noguer, la Martina Baró i la Berta Mach va guanyar la plata per equips. La Joana Noguer, per la seva part, segueix sense baixar del podi i es va fer amb l’or en aquesta segona fase.

Destaquem també la medalla de xocolata (4art lloc) de la porquerenca Llivia Esteba a categoria E4. Un error a terra no li va permetre rubricar amb medalla una brillant actuació en els altres aparells.

Ara el GAP no té cap competició federada fins el 25 i 26 març. Cap de setmana que coincideix amb la fase que el club organitza de la lliga territorial de GA. El 26 de març...GIMNÀSTICA A PORQUERES!