Segon cap de setmana consecutiu amb medalla pel Gap

09/02/2016

Aquest passat cap de setmana es va celebrar a Vic la 1a fase de la Copa Catalana en categories inigym i promogym.

El GAP hi va participar amb 11 gimnastes. Per algunes d’elles era la primera competició, i per les més veteranes era tot un repte ja que estrenaven categoria amb element nous, ja amb alguna dificultat.

Pel que fa a categoria promogym, la majoria de gimnastes van aconseguir els seus objectius individuals. Els nous elements van sortir i se les va veure amb més seguretat i fluïdesa sobre a pista. A part, van gaudir molt de la competició, i ja tenen ganes que arribi la propera per fer-ho encara “més i millor”.

En categoria inigym, les més petites de 7 anys, el GAP es va endur la MEDALLA per equips. L’equip d’inigym 2 estava format per: Elisenda Torrent, Aida Simón i Clara González. A totes elles se’ls va veure un bon potencial i una bona execució que fa ser optimista de cares a les properes fases.

Cal destacar també la novena posició de la Clara González en individual i la 2a millor nota de la Julia Torres en salt de poltre, cadascuna en les seves categories.

El proper cap de setmana és el torn de les categories de Base i Via olímpica, les més difícils del panorama de la gimnàstica, on el GAP hi participa amb una gimnasta de Nivell 2 grans.