PRIMERA COMPETICIÓ OFICIAL DEL GAP, AMB MILLORS SENSACIONS QUE A PRINCIPI DE TEMPORADA

14/02/2017

Les gimnastes del GAP que participen en el Campionat de Catalunya en Edat Escolar, van tenir aquest cap de setmana la seva primera competició oficial, al pavelló Castell d’en Planes de Vic.

Un total de 37 gimnastes del club de Porqueres van participar  en aquesta competició, estrenant un nou mallot  amb els color de Porqueres.

Les sensacions van ser molt millors que les que es van tenir en les competicions amistoses de principi de temporada. Malgrat hi ha coses a millorar, el rendiment de les gimnastes porquerenques és cada dia millor.

Cal destacar les actuacions de l’Anna Ferrer en categoria E4 amb una desena posició i 3a millor nota de paral·leles i la 4a millor nota de barra de la Cèlia Carandell en categoria  D4. Aquestes actuacions els hi permeten estar en posicions de classificar-se per la final.

El proper cap de setmana, el GAP té una doble cita: per un costat  la Lliga Territorial Escolar de Gimnàstica Artística  a Salt i per altra banda, la copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina de Promogym i Inigym a Vic. Un total de 64 gimnastes de categoria femenina i masculina representaran el GAP en aquestes competicions arreu del territori.