PLUJA DE MEDALLES EN EL TORNEIG DEL CLUB GIMNÀSTICA BARCELONA

17/06/2018

Aquest passat dissabte unes 40 nenes del GAP van participar al I TORNEIG DEL CLUB GIMNÀSTIC BARCELONA, un torneig amistós pensat per nenes de categoria escolar i que té la característica que canvia les normatives i les gimnastes poden fer coses noves i diferents a les de les competicions oficials.

Malgrat la dificultat d’entrenar coses noves amb poc temps, i els nervis que això comporta, la il·lusió i les ganes van poder amb els entrebancs i les noies de porqueres va obtenir boníssims resultats:

CATEGORIA ROSA PETITES

Destacar les 4a posició de Berta Mach, la medalla d’or en Salt de Joana Noguer i la de plata a terra per Carla Dikavicius.

CATEGORA ROSA GRANS

L’Ariadna Vilà es va fer amb la medalla de plata a la general i la d’or a salt de poltre i plata al terra. A l’aparell de barra, la Queralt Malagelada  i la Dagmawit de Genover van pujar al segon i tercer esglaó del podi respectivament.

CATEGORIA VERD:

Destacar la medalla d’or a la general de la Carla Caballero i la de plata per Martina Viernes. El medalles de l’aparell de salt va ser íntegrament pel GAP, amb Viernes, Caballero i Jana Romans coma a medallistes. La Martina Viernes i la Carla Caballero van arrodonir la seva brillant actuació amb na medalla més cadascuna a l’aparell de barra. Or i plata respectivament

CATEGORIA BLAU:

La Marian Carandell es va fer amb la medalla de bronze en la categoria de les gimnastes més grans.

 

Una gran experiència pel club, que va participar en un torneig de nova creació amb moltes ganes de tornar-hi.