MOLTES MEDALLES PEL GAP A LA 3A FASE I FINAL DE LA LLIGA INTERCOMARCAL DE GIMNÀSTICA ESCOLAR

29/04/2018

Aquesta setmana s’ha celebrat a Ripoll la tercera i última fase de la lliga intercomarcal de gimnàstica artística escolar.

Les gimnastes del GAP han fet una actuació brillant aconseguint els següents resultats:

BENJAMÍ femení B:

Medalla de bronze per l’equip format per Bel Coromina, Bruna Jacquet, Nina Rodríguez i Abril Borrell. Les gimnastes Bel Coromina va tenir també la medalla de bronze individual i la Bruna Jacqet diploma de 4a posició

PREBENJAMI femení B:

L’equip de les més petitones format per la Martina Baró, Mawit Degenover, Carla Dikavicus, Queralt Malagelada també es van penjar la medalla de bronze.

Benjamí masculí

Andryi Kinsevich va guanyar la medalla d’or individual.

Pel que fa a la final de la lliga, es premia el gimnastes que han estat més regulars en les tres fases. En aquest cas el GAP també va aconseguir molt bones posicions destacant la medalla d’or i guanyadora de la lliga de la Bruna Jacqet i la medalla de bronze de la Bel Coromina en categoria Benjamí femení B i el segon lloc de la lliga i medalla de plata per l’Andryi Kontsevich  en categoria Benjamí masculí.

Aquest mateix cap de setmana, competien les gimnastes de Via Olímpica i base 6 a salt. Malgrat l’objectiu era classificar algun gimnasta porquerenca a la final, errors no forçat faran difícil aquesta opció.