MÉS DE 1200 ESPECTADORS, 600 GIMNASTES I 15 MEDALLES PEL GAP

11/04/2019

Aquest cap de setmana ha estat intens pel GAP. El club organitzava el dissabte, juntament amb la Federació Catalana de Gimnàstica, la 2a fase de la COPA CATALUNYA DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA MASCULINA. I el diumenge es celebrava al Pavelló de Porqueres la 3a fase de la LLIGA INTERCOMARCAL DE GIMNÀSTICA ARTÍSTCA on el GAP també n’era el coorganitzador.

Així que un total de 1200 espectadors, 600 gimnastes i 15 medalles pel club ha estat el balanç d’aquest fantàstic cap de setmana pel GAP i per Porqueres.

Pel que fa als podis els nois de la categoria base 3 feien medalla de bronze a la Copa Catalunya. L’equip estava format per l’ Eloi Coto, Pol Cobacho i Martí Vilà. En Martí es va quedar a un pas de la general fent un merescudíssim 5è lloc. En aquesta mateixa fase volem destacar la segona posició d’en Ferran Ferrer a l’aparell de barra fixa.

Pel que fa a la Lliga Intercomarcal el GAP se’n va emportar un bon motí de medalles. A la categoria pre-benjamí femení l’equip format per Júlia Lladó, Martina Baró, Carla Dikavicius i Xènia Garcia s’emportava l’or. La Julia Lladó també es va emportar l’or individual tant per la 3a fase de la lliga com la final, proclamant-se Campiona Intercomarcal.

En La modalitat masculina també es van aconseguir molts podis. A la tercera fase i en categoria pre-benjamí plata per Aniol Vilar i bronze per Joan Bahí. En categoria benjamí, or per Andriy Konsevich i bronze per Genís Colomer. Pel que fa a la final de la lliga es va fer un podi complert del GAP en categoria benjamí: or per l’Andryi Konsevich, plata per Pau Noguer i bronze  en Genís Colomer.

Paral·lelament un grup de gimnastes competien en un amistós a Port Aventura. A part de passar-ho fenomenal es van fer 3 medalles. Plata en Salt per Carla Caballero en categoria Infantil open B, plata per Martina Viernes i Mariona Noguer a Salt en Categoria aleví Open B i bronze per Mariona Noguer en la modalitat individual.

 

                                                                                     

Final

1r: Andriy

2n: Pau Noguer

3r: Genís Colomer