MEDALLES DE PLATA, BRONZE I XOCOLATA (4art lloc) EN ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE GAF I GAM

01/07/2018

Aquest cap de setmana es celebrava a Vic el Campionat de Catalunya de GA Femenina  (on es classificaven les 10 millors de cada categoria) i el de GA Masculina on hi anaven tots els que havien participat en les fases prèvies.

El dissabte competia la Júlia Almela (de només 8 anys) fent una molt bona actuació on els detalls van ser decisoris. Va obtenir una quarta posició i la segona millor nota en salt.

El diumenge va ser el torn dels nois. Destaquem la plata i el bronze a cavall en arcs de Pol Cobacho i Eloi Coto a la categoria nivell 1.

Però la sensació en la categoria masculina ha estat molt dolça. Un total de 8 medalles de xocolata (4a posició) s’ha emportat el GAP. L’equip de nivell 1, l’Eloi Coto a l’individual i a anelles a aquesta mateixa categoria. A promogym 1 en Martí Vilà 4a posició a anelles i en Joan sanchez a salt en categoria promogym 2. A nivell 3 en Martí Monserrate s’ha penjat 4 “medalles” d’aquestes tant agredolces a salt i arcs i en Ferran Ferrer a barra fixa.

Aquest fet evidencia la millora en qualitat del GAP, un club petit, jove i humil que mica en mica es va fent un lloc a la gimnàstica catalana.

A partir del dia 7 de Juliol un total de 27 gimnastes parteixen cap a Guadalajara per participar en els campionats estatals. Malgrat és molt complicat, els i les gimnastes del GAP lluitaran fort i treballen dur per fer un bon paper en aquesta competició