GRAN INICI DE TEMPORADA PEL GAP AMB UNA JORNADA PLENA DE PODIS A L’OSONAGYM

20/12/2021

El Gimnàstica Artística Porqueres ha participat aquest cap de setmana a l’Osonagym, primera competició de la temporada, i ho ha fet amb nota.

Començaven els nois el dissabte amb medalles a gairebé totes les categories que van competir:

En Jordi  Mancilla es va proclamar campió de la categoria base 1 i es va fer amb les medalles d’or a terra i cavall en arcs, plata a paral·leles i bronze a anelles. El seu company, Lluc Planagumà es penjava el bronze a la general i la plata a arcs i un nou bronze a salt.

En Martí Calvet i L’Aniol Vilà estrenaven categoria en aquest Osonagym: VIA OLÍMPICA 3. Una categoria de gran dificultat on varen guanyar les medalles de plata i d’or respectivament a la final individual. Per aparells, els 2 gimnastes de Porqueres van pujar a podi a totes les modalitats, de manera que entre els dos gimnastes varen sumar 14 medalles pel club porquerenc.

Alhora en Xabi Gutierrez s’estrenava en el medalles en categoria promogym 1 penjant-se el bronze a salt

El diumenge va ser el torn de les noies del GAP i els resultats varen ser millor si cap.

La porquerenca Maria Nadal va pujar 2 vegades el podi de la categoria D4 petites amb un bronze a paral·leles i plata al terra.

Va ser en la categoria C4 petites on el GAP va fer el ple. Plata per equips (Carla Dikavicius, Berta Mach, Nuria Artacho, Martina Baró) i bronze a la general per Berta Mach. Mach també es va fer amb la plata a salt i a terra. La seva companya Carla Dikavicius la va acompanyar al podi amb una tercera posició a salt.

A la categoria C4 grans el GAP també es va endur 3 medalles. Ariadna Vilà plata a paral·lels i salt i Judit Teixidor bronze a salt.

I quan pensàvem que ja havia acabat la jornada de guardons, les més petitones van fer saltar la sorpresa. Bruna Viñolas en categoria B4 petites quedava tercera a terra mentre que Nora Vilar es penjava al coll la plata de paral·leles i el bronze a salt.

El GAP aquest desembre ha tancat la temporada amb el Campionat d’Espanya a Pamplona amb 1 medalla i varis gimnastes en posicions de diploma, i l’inicia amb més de 30 podis a l’Osonagym a Vic.