FINALITZA EL CASAL ESPORTIU DE PORQUERES AMB 1200 PARTICIPANTS DURANT JULIOL I AGOST

31/08/2023

El Casal Esportiu de Porqueres posa avui el punt i final després de nou setmanes d’activitats esportives i de lleure. Durant aquest estiu uns 1200 nens i nenes han pogut gaudir de les activitats proposades per l’equip de dinamització del casal. Com és habitual, el casal s’ha desenvolupat als voltants de l’Escola l’Entorn i el Pavelló de Porqueres.

El casal d’estiu s’ha organitzat en nou setmanes, iniciant l’activitat el 26 de juny i finalitzant-la aquest 1 de setembre. A més part de les activitats del casal de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 també s’ha ofert el servei d’acollida matinal i el servei de menjador durant les nou setmanes que ha durat l’activitat, un dels pocs casals de la comarca que ofereix aquest servei sense mínim d’inscrits

Amb l’afany de complir els objectius marcats inicialment, moltes de les activitats que s’han dut a terme al llarg d’aquest estiu han estat relacionades amb entitats del municipi i amb la descoberta dels espais propers a l’Escola i Pavelló. Els infants han pogut gaudir de sortides en bicicleta, visites a la Biblioteca de Porqueres, de la piscina municipal, sortides a la Hípica les Alforges, desplaçaments amb Tren Pinxo, jornades al Planeta Màgic, visita a les instal·lacions del Club Petanca Porqueres, al Club Gimnàstica Artística Porqueres, entre d’altres. També hem tingut dues festes de l’espuma i una jornada d’inflables a la piscina de Porqueres.

Cal destacar i agrair la implicació d'algunes entitats locals com el Club Petanca Porqueres, la Biblioteca Municipal, el Centre Cívic, entre d’altres. També, agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Porqueres, l’Àrea d’esports de Porqueres, l’AFA l’Entorn i la Diputació de Girona per fer possible el Casal Esportiu de Porqueres.