ÈXIT DELS MÉS PETITS DEL GAP ALS JOCS EMPORION AMB 5 PODIS!

16/05/2017

Com ja va essent habitual a finals de temporada, aquest cap de setmana va estar ple de competicions pel GAP. Per un costat les gimnastes del Campionat de Catalunya en edat escolar estaven a Olot competint a la tercera fase. Per altre costat els gimnastes classificats a la lliga escolar participaven a la final dins el marc dels Jocs Emporion.

Va ser precisament a la final dels Jocs Emporion on les categories de pre-benjamí benjamí i femení van recollir medalles pel club porquerenc.

Destacar el bon paper de les pre-benjamines B on la Abril Serra es va fer amb la medalla de plata, l’Ona Coromines amb la de bronze i l’equip format per Abril Serra, Aina Medina, Abril Borrell i Emma Planella van pujar l’esglaó més alt del podi.

Ressaltar que les primeres posicions van ser dominades pel GAP ja que la 4a i 5a classificada també van ser de Porqueres.

En Categoria masculina els pre-benjamins també van destacar, l’Andryi Kontsevich va revalidar el seu títol de favorit guanyant la medalla d’or, com ha anat fent a totes les fases, i en Jan Lluís va fer una bona actuació guanyant la medalla de bronze.

L’activitat del GAP no s’atura i el proper 20 de maig presenta el seu festival EMOTIONS – A TRIBUTE TO THE BEATLES- a les 10:30h al pavelló de Porqueres dins el marc de la festa major del poble.