ÈXIT DEL CASAL ESPORTIU DE PORQUERES

01/09/2020

Estem a la 9a setmana de casal i només en falta una per finalitzar el que ha estat un èxit rotund del Casal Esportiu de Porqueres. Malgrat que ha estat un any complicat i ple d’incerteses, mica en mica hem anat creixent fins a rebre més de 700 inscripcions!

 

El casal s’ha hagut d’anar actualitzant per a poder garantir les recomanacions i mesures de seguretat impartides per les autoritats sanitàries, motiu pel qual hem hagut de prescindir de moltes de les activitats estrella de l’any passat. Tot i així, podem dir que sentim un orgull infinit de poder comptar amb un espectacular equip de monitors i premonitors. Gràcies a la bona feina que han fet proposant un gran ventall d’activitats, tallers i adaptacions. Tot seguint el protocol de prevenció hem pogut seguir gaudint d’activitats multiesportives, piscina, sortides en BTT, fer gimnàstica al GAP i equitació al Club Les Alforges!

 

Les opinions de mares i pares han estat molt positives, reforçades amb els feedbacks setmanals dels nens i nenes que han vingut al casal. Aquest fet encoratja a començar a treballar perque la propera edició sigui tant o més exitosa que aquesta!

 

No ens queda més que donar les gràcies a tothom que ha confiat en nosaltres. El Casal el formem entre tots, i és un plaer poder comptar amb una família com aquesta cada estiu!

 

Feu molt d’esport!