ELS GIMANSTES MÉS PETITS DEL GAP PUGEN AL TERCER ESGRAÓ DEL PODI PER EQUIPS

07/03/2017

La secció masculina del GAP va participar el passat dissabte 4 de març a la primera fase de la Copa Catalana de Promogym , Base i Via Olímpica.

Un total de 14 gimnastes van participar en aquesta competició que es celebrava a Salt. És la xifra més alta de participants en categoria masculina i en una competició federada que ha tingut mai el GAP. Aquest fet fa palès que de mica en mica es va consolidant aquesta secció dins el club.

Malgrat el GAP venia d’una competició molt exitosa a Olot el mes de gener, les actuacions van ser irregulars per part dels gimnastes. Moltes imprecisions en l’execució van fer disminuir les notes dels atletes.

Malgrat tot, els cinc gimnastes de nivell 1 (Pol Cobacho Eloi Coto; Adrià Desel, Artem Kalinka i Dani Kiselov), de 7 i 8 anys, es van endur la medalla de bronze per equips. Per tots ells era la seva primera competició, fet que va fer que a la il·lusió del debutant s’hi va sumés l’alegria de la medalla.

Cal destacar també la millor nota en Salt de poltre d’en Miquel Salas, el gimnasta més veterà de masculina -15 anys-, en categoria Promogym 5.

La secció de masculina encararà els propers entrenaments amb optimisme i treballant fort pensant en la propera competició del 26 de març a Vic, per tal de millorar-ne l’execució.

Pel que fa a l’activitat del club, les nenes que participen al Campionat de Catalunya en Edat Escolar, tenen la propera cita el cap de setmana del 11 i 12 de març a Salt.