ELS EQUIPS DEL GAP PUGEN AL PODI EN EL TORNEIG OLOT

20/01/2020

 

Aquest cap de setmana es va celebrar a Olot el 4art Torneig Olot on hi participen les màximes categories de la gimnàstica: La Via Olímpica.

L’equip de Via olímpica 3, format per la Berta Planagumà, la Carla Jordà i la porquerenca Martina Caballero va pujar al tercer esglaó al podi realitzant les 3 gimnastes una competició molt regular. Planagumà aconseguir una meritòria 4a i 5a plaça a barra d’equilibris i a terra respectivament.

Per altra banda l’equip de via olímpica 2 amb Ona Riera, Nora Lopez, Alba Solís i Julia Lladó, van aconseguir un segon lloc demostrant una gran millora tant tècnicament com en actitud a la competició.

També van competir la Carlota Santamaria, una ja veterana del GAP i  Laia Vilà. Vilà estrenava  categoria, elements i exercicis ja de molta complexitat. Malgrat va tenir alguns errors fruits dels nervis, es va veure un bon potencial i  Vilà es consolida com una de les gimnastes amb més projecció del club. La Marina Serra havia d’acompanyar a la Laia en aquesta categoria però just el dia abans es va fer un esquinç durant l’entrenament en trepitjar la vora d’una màrfaga de recepció.

El GAP continua reclamant un lloc digne per entrenar per, entre altres coses, evitar lesions com aquestes que no haurien passat amb el material i l’espai adequat