EL GAP TORNA DEL CAP DE SETMANA A VITORIA CARREGAT DE MEDALLES I PODIS

18/04/2017

El passat dissabte 8 d’Abril 8 gimnastes (4 nenes i 3 nens) i 4 entrenadors del GAP es van desplaçar a Vitòria per participar al TROFEO CIUDAD DE VITORIA, organitzat per la Federació Alavesa de gimnàstica.

Tot i tenir encara cosetes a polir, l’expedició del GAP va fer un gran paper penjant-se 6 medalles en total.

En categoria femenina, les més petites de la colla, la Marina Serra i la Laia Vilà (7 i 8 anys) van obtenir medalla en la quarta i segona posició de la classificació respectivament a la categoria promogym 1.

Per altra banda l’Elisenda Torrent, que a l’edat de 9 anys ja té un bagatge de 3 competicions nacionals, va obtenir medalla de 4a classificada a categoria nivell 2 petites, malgrat uns errors no forçats a paral·leles i barra.

Pel que fa a la categoria masculina, Miquel Salas va estrenar salt de poltre. Va afrontar la “paloma mortal”, el salt mb més dificultat que ha fet un gimnasta del GAP. Malgrat caure a la recepció, li va valdre un meritori 5è lloc.

L’Abel Sanchez, que la seva participació es va veure en perill fins a ultim moment per unes angines, va aconseguir la medalla de plata en promogym 3, i Pau Sala es va fer amb l’or de la categoria promogym 2.

De tornada de vitorià aquests gimnastes continuarant amb entrenaments matí i tarda durant Setmana Santa, pensant ja amb els Campionats d’Espanya del mes de Juliol.