EL GAP S’ESTRENA EN EL SEU PRIMER INTERNACIONAL AMB 3 MEDALLES I UN QUART LLOC

29/01/2020

 

El divendres 24 i el dissabte 25 de gener el Gimnàstica Artística Porqueres va travessar per primer cop la frontera nord de Catalunya per participar al 45è INTERNATIONAL GRAND PRIX  OF GYMNASTICS a la ciutat de Nimes.

El GAP es va endur dues medalles individuals i una per equip, i va competir contra clubs de Bèlgica, Holanda, Ukraina, Finlandia, França i Gran Bretanya entre altres.

La competició es dividia en diferent trofeus. Les més petitones del club van participar a la Copa JEAN CAPÓ. Com van demostrar els resultats varen fer una excel·lent competició, tot i que presentaven noves dificultats. Ona Riera es penjava la medalla de bronze en categoria Poussines, juntament amb les seves companyes d’equip Nora Lopez i Alba Solís guanyaven el bronze també per equips.

Les gimnastes Carla Jordà, Laia Vilà, Berta Planagumà, Martina Caballero i Marina Serra (lesionada), van participar al la Copa VILLE OF NIMES. Alguns errors en execució les van deixar en un 4art lloc, molt a prop del podi. Carla Jordà, però, va guanyar la medalla de plata en la categoria Poussines.

 

Ha estat una gran experiència pel club de Porqueres que, malgrat les seves deficients instal·lacions, va fer un gran paper al seu primer internacional.