EL GAP S’EMPORTA 8 MEDALLES AL TORNEIG OSONAGYM

18/12/2017

Aquesta setmana les gimnastes de categoria escolar federada del GAP van participar al ja tradicional torneig de Nadal Osonagym. Aquest torneig es celebra acad any a Vic i aquesta edició va comptar en 900 gimnastes, 36 de les quals eren de Porqueres.

Aquest torneig es celebra sempre abans d’iniciar la temporada oficial de competicions, i el GAP no va poder tenir millor test. Les gimnastes porquerenques es van endur un total de 8 medalles.

En categoria B4 grans la Claudia Vilar va obtenir bronze a barra i Mariona Noguer plata a potro. En la Categoria de C4petites la Martina Viernes es va penjar la plata a l’aparell de paral·leles.

En categoria C4 gransl’equip format per Maria Soldado, Carla Caballero, Laia Serra i Martina Canal van pujar al tercer esglaó del podi. Alhora la Carla i la Maria es van emportar l’or a salt i a paral·leles respectivament.

Les gimnastes més veteranes del club també es van penjar algun metall al coll. En categoria D4 petites Càlia Carandell i Tània Torres van fer plata a terra i paral·leles i en categoria E4 l’Anna Ferrer també va quedar subcampiona de paral·leles.

Malgrat ser un torneig amistós, el GAP està molt i molt satisfet de l’actitud de les seves gimnastes en competició, que es tradueix en aquests resultats tan espectaculars.

La propera activitat del GAP és la Festa del Tió, que es celebararà a Can Carreres el dia 22 de desembre amb jocs i regals per totes les gimnastes.