EL GAP S’EMPORTA 5 MEDALLES EN LA PRIMERA COMPETICIÓ POST CONFINAMENT

13/10/2020

Dissabte 10 d’octubre es va celebrar a Vic la primera competició de gimnàstica artística post confinament. Concretament el CAMPIONAT DE CATALUNYA EN EDAT ESCOLAR CATEGORIES A I B, i el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BASE CATEGORIES 1-4.

El Gimnàstica Artística Porqueres va ser l’únic club gironí que va apostar per donar l’opció a les seves gimnastes de participar-hi. Des del mes de juny que la Federació Catalana havia comunicat la intenció d’acabar la temporada 2020 els mesos d’octubre i novembre, els tècnics del club van planificar la nova temporada i la tornada als entrenaments per poder assistir a aquestes competicions.

Veure les cares d’il·Iusió de les gimnastes i pares per poder tornar a la pista de competició ja va ser tot un premi tot i que el GAP es va emportar alguna alegria més: 5 podis en 4 de les 5 categories que va participar:

CAMPIONAT DE CATALUNYA NIVELL A4 GRANS:

Subcampiona de Catalunya Xènia Garcia             

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA B4 petites:

El GAP EQUIP CAMPIÓ DE CATALUNYA (Berta Mach, Joana Noguer, Martina Baró, Carla Dikavicius)

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA B4 grans:

Medalla de bronze Aina Medina

El GAP EQUIP CAMPIÓ DE CATALUNYA (Aina Medina, Ariadna Vilà, Maria Nadal, Martina Juscafressa)

CAMPIONAT DE CATALUNYA BASE 1 petites:

Medalla de bronze Aina Mach

 

El campionat va transcórrer de manera tranquil·la i sota els protocols establerts per tal de minoritzar l’impacte de la Covid19. Tothom va saber estar al seu lloc i es va adaptar a aquesta nova manera de competir. Per aquests motius de seguretat no es van poder fer cerimònies d’entrega de guardons. La Federació Catalana de Gimnàstica enviarà les medalles a la seu del club.

El GAP ha declarat que farà la seva pròpia cerimònia de guardons al club quan les medalles arribin.