El Gap revalida medalles a la segona fase del campionat de Catalunya en edat escolar

29/02/2016

Aquest cap de setmana 27 i 28 de febrer va tenir lloc a Vic, la segona fase del CAMPIONAT DE CATALUNYA EN EDAT ESCOLAR, organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica i el Club Gimnàstic Vic.

En aquesta segona fase totes les gimnastes ja estaven més tranquil·les i els exercicis varen sortir més fluïds.

Les més petites varen millorar posicions i les veteranes es varen estabilitzar en les seves actuacions. En totes elles però, es va veure una clara evolució en els seus exercicis i continuarem treballant per millorar-los encara més.

Cal destacar que l’equip de B4 format per: CÈLIA CARANDELL, ABRIL VICENS, TÀNIA TORRES I MEI MARTÍNEZ, va pujar al tercer esglaó del podi guanyant la MEDALLA DE BRONZE PER EQUIPS! A

nivell individual la Laia Serra que es va endur la MEDALLA DE PLATA en la categoria B4 i obtenint la 4a millor nota a barra.

Altres resultats destacats varen ser: A categoria C4 la Cèlia Carandell i la Tània Torres van obtenir la 6a i 7 a posició respectivament. També cal anomena la 3a millor nota de barra de la Mei Martñinez. En la categoria E4, les més grans, l’Anna ferrer va tenir la 2a millor nota al terra i la 3a millor nota a paral·leles.

Dissabte que ve és el torn de la nostra representant a nivell 2 Grans, que competirà el dissabte al matí també a Vic.