EL GAP ORGANITZA EL CASAL ESPORTIU DE PORQUERES

13/04/2019

Aprofitant que el GAP celebra la 10a temporada, ha decidit començar una nova aventura i començar a organitzar el CASAL ESPORTIU DE PORQUERES. El GAP pretén mantenir la filosofia del Casal de sempre, posant-hi l’estil del club.

El director del casal serà Bryan Juan llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb àmplia experiència en la gestió de l’esport i el lleure.

El casal tindrà activitat d’esport i cultura de mà de la biblioteca de porqueres, jocs, BTT, planeta màgic, sortides, piscina i moltes sorpreses. L’objectiu és que la mainada tingui un estiu inoblidable.

El casal anirà del 24 de juny al 6 de setembre amb només 2 setmanes de no activitats. Hi haurà servei de menjador i acollida i com sempre l’espai de trobada serà el pavelló d’esports.

El preu per setmana del casal és de 46€ i hi ha descomptes per famílies nombroses o monoparentals i per socis de la piscina de porqueres.

Les inscripcions començaran el 23 d’abril fins a esgotar places i el club ha habilitat la seva pàgina web per poder-se inscriure de manera telemàtica.