EL GAP INICIA LES COMPETICIONS PRESENCIALS AMB BON PEU

25/04/2021

El relaxament de les restriccions va fer que la 2a fase d’Edat Escolar de gimnàstica artística es pogués celebrar de manera presencial aquest dissabte 24 d’Abril a Terrassa, sota un exigent protocol de prevenció de la Covid-19

El GAP no podia començar amb millor peu ja que l’equip de la categoria C4 petites va pujar el segon esglaó del podi. Les gimnastes Joana Saubi, Judit Teixidor i les dues porquerenques Ariadna Vilà i Maria Nadal es van fer amb la medalla de plata per equips.

Maria Nadal també es va fer amb la segona i tercera millor nota de paral·leles i terra respectivament, i només un error a salt de poltre la va allunyar del podi individual.

Les gimnastes no van poder recollir els seus guardons ja que no es va fer cerimònia d’entrega de premis.

Cal destacar també la medalla de xocolata de l’equip de categoria C3  i la primera posició en paral·leles de Elna Blàzquez (C4 grans) i la segona posició a salt de Joana Noguer (categoria  B4).

El cap de setmana que ve continuen les competicions presencials de gimnàstica artística. Esperem que l’ampliació d’aforament als pavellons per part del PROCICAT permeti entrar més d’un acompanyant com a públic.