EL GAP INICIA EL SEU CASAL MULTIESPORTIU AMB MÉS DE 1000 INSCRIPCIONS

04/07/2021

El divendres 2 de juliol acabava la primera de les nou setmanes del Casal Esportiu de Porqueres que organitza per 3r estiu consecutiu el Gimnàstica Artística Porqueres.

Després d’un primer any d’estrena amb bones sensacions i d’un segon estiu marcat per la Covid-19, la tercera edició del casal s’iniciava amb dubtes de si es tornarien a les xifres del 2019.

Un cop iniciat el casal, els dubtes s’han esvaït i les famílies han fet confiança un cop més al GAP. Més de 300 infants i 1000 i escaig inscripcions són un preludi força bo d’un casal ple d’activitats pel més petits de Porqueres i comarca.

Tallers, esports, piscina, rocòdrom, excursions, visites culturals, hípica, gimnàstica, planeta màgic i un llarg etcètera, etcètera d’activitats estan planificades i dinamitzades per un equip de  monitors titulats que s’encarreguen que tots els infants s’ho passin la mar de bé i aprenguin tot jugant. Els grups bombolla reduïts i distribuïts segons edats fan que les mesures covid siguin respectades i els nens i nenes puguin gaudir de l’estiu amb els amics de fora i els nous que faran durant el casal.

Un dels objectius del casal és conèixer i aprendre del que tenim a prop i del nostre entorn. Això fa que la simbiosi amb el poble de Porqueres sigui un element imprescindible del casal. La biblioteca Carles Fontseré, el Centre Cívic de Porqueres, el Club de Petanca, l’Escola l’Entorn son algunes de les entitats amb les que el casal hi col·labora. I sempre amb el suport de l’Ajuntament de Porqueres i la seva àrea d’esports.

Una de les característiques del casal de Porqueres és que les inscripcions es mantenen obertes en tot moment i fins esgotar places i sense que això suposi un sobrecost per les famílies. Això implica que es poden anar afegint setmanes a mesura que avança l’estiu i en funció de les necessitats que sorgeixin.

Aquesta edició el casal de Porqueres manté els serveis de menjador i acollida matinal que són una bon recurs per les famílies que tenen més complicada la conciliació familiar.

Es pot trobar tota la informació sobre el casal i sobre el club a gap.cat