EL GAP HA ACONSEGUIT 2 ORS, 3 PLATES I 3 BRONZES A VALLADOLID.

12/12/2020

El Gimnàstica Artística Porqueres ha aconseguit un molt bon resultat en el Campionat Nacional Base i el Campionat d’Espanya que ha tingut lloc a Valladolid aquest cap de setmana. Les representants han aconseguit 8 podis i han firmat una bona participació en els campionats. Els entrenadors/es fan una molt bona valoració del campionat, tenint en compte les dificultats que han tingut per preparar la cita i el fet de ser presents en les competicions tot i la pandèmia.

 

Dos ors, tres plates i tres bronzes

 

Concretament, les de Porqueres han desplaçat 16 gimnastes a Valladolid, que han competit amb totes les mesures de prevenció i amb molta incertesa pel que fa a les perspectives de resultats perquè no tenien referències.

 

Amb tot, el GAP ha aconseguit dues medalles d’or, tres de plata i tres de bronze. L’or ha estat per Paula Planagumà en Base 5 de salt i per Carla Jordà, Martina Caballero i Berta Planagumà en equips VO3. Per la seva banda, Carlota Santa Maria ha aconseguit una plata en salt i un bronze a terra en la categoria Base 8.

 

Berta Planagumà ha aconseguit tres medalles en el Via olímpica 3: un bronze en salt i dues plates en paral·leles i a terra. Finalment, l’equip format per Julia Lladó, Ona Riera, Alba Solís i Nora Lopez han aconseguit un bronze en el VO1.

 

Laia Vilà, Marina Serra, Aida Simón, Santina Valle, Queralt Malagelada, June Matamala i Júlia Almela també van participar fent una bona competició.

 

Gran seguiment a distància

 

La competició s’ha fet sense públic, però s’ha pogut seguir en directe en línia a la plataforma LA LIGA. Hi ha hagut molta més gent del que és habitual que ha pogut seguir les evolucions de les gimnastes i això ha creat molta expectació al club.

 

El GAP segueix fent entrenaments i prepara una trobada virtual que organitza la Federació Catalana per tancar la temporada 19-20, i el calendari de la temporada actual només ha concretat les competicions escolars.