EL GAP FIRMA EL SEU MILLOR INICI DE TEMPORDA OFICIAL

06/02/2023

Aquest cap de setmana el GAP ha inaugurat la temporada amb la competició d’Edat Escolar celebrada els dies 4 i 5 de febrer a Hostalets de Balenyà. Amb 10 podis, és la millor arrancada del GAP en la seva història.

Les més petitones en Categoria A4 grans van pujar tres cops al podi: Plata per Carla Rodríguez, Bronze per Júlia Hernández i Or per l’equip format per Rodríguez, Fernández i la seva companya Cèlia Àlamo.

 En la següent categoria, el club de Porqueres pujava altra vegada 3 cops al podi, un cop a cada calaix. Or per l’equip format per Arlet Català, Bruna Pujolràs i Clàudia Rubiales. Alhora que Català i Pujolràs es feien amb la plata i el bronze respectivament.

L’equip de la categoria C4 format per Ivette Dañobeitia, Xènia Garcia i les porquerenques Nora Vilar i Cristina Vilar pujaven juntes al tercer esglaó del podi. En la competició individual Dañobeitia es feia també amb el bronze.

I ja en el dia de diumenge l’equip A de la categoria D4 guanyava les dues medalles restants. Berta Mach es feia amb el bronze i juntament amb les seves companyes Judit Teixidor, Joana Noguer i Martina Baró guanyaven la plata per equips.

Un bon començament pel club que felicita a totes les gimnastes per la seva bona actuació. Properament serà el torn de les gimnastes de Via Olímpica.