EL GAP ES QUEDA A LES PORTES DEL PODI AMB 3 MEDALLES DE XOCOLATA (4art lloc) AQUEST CAP DE SETMANA

11/02/2018

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Vic la primera fase del Campionat de Catalunya en Edat Escolar, on el GAP hi ha participat amb un total de 41 gimnastes repartides en 9 categories diferents.

Les sensacions ha pista han estat bones i s’ha arribat a fregar el podi, aconseguint 3 eritoris 4arts llocs. Cal recordar que en aquesta competició hi participen més de 800 gimnastes arreu de Catalunya, el que fa que la medalla es pagui molt i molt cara, i que estar en les primeres posicions sigui tota una fita.

Podem destacar els següents resultats:

CATEGORIA A4petites: Berta Mach 6a millor nota a paral·leles

CATEGORIA A4 GRANS:  4es per equip (Aina Medina, Àuria Gelador, Ariadna Vilà, Ydaira Fausellas, Maria Nadal). Destacar la 4a posició en individual de l’Aina Medina i  les bones posicions de la resta de components de l’equip  en aparells.

CATEGORIA B4: 5es per equip (Mariona Noguer, Paula Planagumà, Clàudia Vilar, Livia Esteba). 4a posició en l’individual de Mariona noguer i 8a de Paula Planagumà

CATEGORIA C4 petites: 8a posció de Martina Viernes

CATEGORIES C3 i C4 grans: destacar les bones notes de potro de Jana Romans i Carla Caballero

CATEGORIA D4 grans: 9a i 10a posició per Tània Torres i Cèlia Carandell

Aquests resultats fan tenir esperances de poder classificar moltes gimnastes a la final del mes de maig, on només participen les 14 millor gimnastes de cada categoria.

La setmana que ve el GAP participarà en la primera fase de la Copa Catalana de Base, que també es celebrarà a Vic.