EL GAP AMPLIA FINS A 12 EL BOTÍ DE MEDALLES AL CAMPIONAT D'ESPANYA

18/07/2017

En Martí Monserrate va posar dissabte la rúbrica a un campionat d'Espanya excel·lent del GAP, que marxa de Valladolid amb 12 medalles, amb unes meritòries una 4a i 7a posició en anelles i paral·leles de nivell 3 de GAM

Si el dimarts la Berta i la Martina aconseguien 5 podis en categoria Inigym 2 i el dijous al matí l’Abel Sánchez es feia amb el bronze en cavall en arcs, en au Sala aconseguia 5 podis dels 7 possibles a l'acabar la jornada.

En Pau va fer una competició molt regular en la categoria Promogym 2 i va aconseguir fer-se amb el SUBCAMPIONAT D’ESPANYA en la seva categoria. Pel que fa als aparells, en Pau va pujar a podi en 4 dels 6 exercicis: bronze en cavall amb arcs, plata en anelles, or a paral·leles i plata a barra fixa.

Aquest divendres poc ha faltat per sumar la 13a, però en Martí Monserrate finalitzava en 4a posició en anelles i 7è en paral·leles, en la categoria nivell 3.

El GAP ha deixat empremta a Valladolid, un club pràcticament novell q s'ha fet un nom entre els millors clubs espanyols de l'especialitat.