EL GAP ACONSEGUEIX MEDALLES DE L’OSONAGIM, UN TORNEIG QUE SEMPRE LI ÉS FAVORABLE

24/12/2018

Aquest cap de setmana el Gimnàstica Artística Porqueres va participar al ja tradicional toreig de gimnàstica Osonagim.

Aquest torneig és per als clubs catalans i de fora de Catalunya com a primera competició de la temporada i els serveix per esclafar motors i fer un primer test.

El GAP no podia haver començat millor. En la competició de Edat Escolar va aconseguir 5 medalles en total. En categoria D4 es va penjar la plata per equips i la Cèlia Carandell va pujar al segon esglaó del podi en l’aparell de barra.

Les més petitones de la categoria A4 també van sumar una medalla pel club, concretament el bronze en l’aparell de salt per part de la Joana Noguer. La seva germana, la Mariona Noguer, va fer doblet amb les medalles de plata a paral·leles i bronze a salt, en la seva categoria.

En la competició de Base el GAP es va quedar a les portes del podi amb una medalla de xocolata de la Santina Viale a salt i una 6a posició de barra de la porquerenca Carina Torres.

Alhora el GAP participava en l’organització de les QUINA D’ENTITATS ESPORTIVES, que el dia 23 va iniciar-se en el nou emplaçament del Pavelló. Us hi esperem a tots!!!