EL GAP ACABA EL CASAL AMB MÉS DE 1200 INSCRIPCIONS

16/09/2021

EL GAP ACABA EL CASAL AMB MÉS DE 1200 INSCRIPCIONS I COMENÇA UNA NOVA TEMPORADA AMB VISTES AL CAMPIONAT D’ESPANYA DEL DESEMBRE

El passat divendres 10 de setembre es va donar per finalitzat el Casal Esportiu de Porqueres organitzat per Gimnàstica Artística Porqueres (GAP). Per tercer any consecutiu la mainada de porqueres i comarca ha pogut gaudir d’un estiu ple d’aventures, diversió, aprenentatges, amistats, esport, natura i molt més, arribant a un total de 1200 inscripcions al llarg de les 9 setmanes de casal!!

Aquesta xifra és gràcies a la confiança de totes les famílies que tenen en el GAP i en el gran equip del casal. S’ha creat un nombrós i jove equip de treball format per coordinadors, monitors, premonitors i ajudants, tots ells titulats en el món de l’esport i del lleure, amb l’objectiu principal de fer que els infants gaudeixin d’un estiu inoblidable.

S’han dut a terme un gran ventall d’activitats com: piscina, sortides en BTT, hípica al Club Les Alforges, activitats a la Biblioteca, inflables, petanca de la mà del Club Petanca de Porqueres, excursions a peu, tallers, manualitats, jocs multiesportius, gimnàstica al GAP, rocòdrom... I acabant amb la tan esperada sortida de tots els nens i nenes al planeta màgic!

Les opinions de pares i mares han estat molt positives, així com les dels participants del casal amb els feedbacks setmanals.

Consecutivament l’1 de setembre el GAP es posava en marxa en ple rendiment de tots els grups i iniciava la seva temporada oficial. Una temporada que es preveu amb més activitat que l’anterior ja que el club té previstes més de 5 competicions abans d’acabar el 2021, entre elles un Campionat de Catalunya, vàries sortides a l’estat Espanyol i el Campionat d’Espanya de Femenina i Masculina.