EL CASAL ESPORTIU DE PORQUERES TANCA L’ESTIU AMB MÉS DE 1.100 INSCRIPCIONS

13/09/2019

 

El passat 6 de setembre es va donar per tancada l’edició del Casal esportiu de Porqueres, que organitzava el GAP per primera vegada,  amb un nombre molt més gran de participants del que s’havia esperat a l’inici.

 

A malgrat a principis d’estiu els inscripcions voltaven els 700 inscrits, a mesura que van anar avançant les setmanes les inscripcions van augmentar fins a les més de 1.100. El gran ventall d’activitats que es proposaven i per la bona feina realitzada dels més de 40 pre-monitors i monitors titulats van propiciar aquest augment.

 

Algunes d’aquestes activitats van ser multiesports, tallers, banys a la piscina, jocs aquàtics i tradicionals, excursions en bici, activitats a la biblioteca, jugar al Planeta Màgic, muntar en cavall a l’Hípica Alforges, gaudir dels inflables de Remulla’t, visitar al pintor Gonzalo Tabuenca, totes elles envoltades amb un treball dels valors de l’esport i enfocades a buscar l’autonomia de la mainada.

 

Les opinions dels pares i mares són molt positives l’ambient familiar i cordial del casal, fet que encoratja a Bryan Juan, director del casal, i a l’entitat organitzadora el Gimnàstica Artística Porqueres a començar a treballar des d’ara per l’edició del 2020.