El Casal Esportiu de Porqueres acaba coincidint amb el començament del curs escolar

04/09/2022

 

El casal Esportiu de porqueres ha acabat aquesta setmana, després de nou setmanes plenes d’activitats i diversió. L’equip de coordinació del casal en fa una valoració molt positiva i veu que el projecte començat fa 4 anys té una continuïtat.

El nostre casal no només és un casal esportiu, sinó que també es contemplen activitats de caràcter multidisciplinari. Es duen a terme una gran diversitat d’experiències, col·laborant amb entitats del municipi i també fent que els nostres infants gaudeixin i descobreixin les oportunitats que ens dona el poble: piscina, hípica, rocòdrom, excursions, gimnàstica…

Cal mencionar també el mèrit que té l’equip humà: coordinadors, monitors, premonitors i voluntaris. Són joves, dinàmics, esportistes i amb moltes ganes de treballar, cosa que ens dona un valor afegit. Aquest any, hem tingut més de 40 persones treballant i col·laborant al nostre casal, aportant el seu granet de sorra perquè fos, com cada any, un èxit.

Pel que fa als participants, hem tingut quasi 1200 inscripcions durant tot l’estiu. Durant el mes de juliol hem superat els 200 infants en una setmana. Tant el GAP com les famílies participants fan valoracions molt positives a través de les enquestes de satisfacció. Estem pensant a poder-ho repetir l’any que ve!