Comencen les competicions oficials del GAP amb una medalla de plata per equips

05/02/2016

Aquest cap de setmana 30 i 31 de gener va tenir lloc a Olot, la primera fase del CAMPIONAT DE CATALUNYA EN EDAT ESCOLAR, organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica i el Club Gimnàstic Osona.

Enguany el GAP -Gimnàstica Artística Porqueres-, ha fet el seu rècord de participació en aquest esdeveniment amb un total de 35 nenes federades i participant a 8 de les 9 categories de que consta la competició.

Per moltes d’elles va ser la seva primera competició federada i els nervis estaven a flor de pell. Les més petites (7-8 anys) van oblidar algun exercici degut a l’emoció, però  totes han declarat haver-s’ho passat molt i bé, i volen repetir segur!

Les més veteranes, van fer molt bona competició, mostraven molta seguretat i els seus entrenadors estan satisfets de la feina feta. Seguiran treballant per polir encara més els exercicis,

Cal destacar que l’equip de B4 format per: CÈLIA CARANDELL, MARINA CARANDELL, TÀNIA TORRES I MEI MARTÍNEZ, va pujar al segon esglaó del podi guanyant la MEDALLA DE PLATA PER EQUIPS!

A nivell individual volem destacar la Medalla de xocolata (4a posició) de CÈLIA CARANDELL, i la novena posició de LAIA SERRA I ANNA FERRER en les seves respectives categories.

La temporada competitiva ha començat i a partir d’ara el GAP té competició  gairebé cada cap de setmana fins al mes de maig. El dissabte que ve és el torn de les gimnastes de PROMOGYM i INIGYM, que competiran a VIC.