CAP DE SETMANA PLE D’ACTIVITAT I MEDALLES PEL GAP

01/06/2021

Aquest cap de setmana 29 i 30 de maig el GAP ha estat present en dues competicions simultàniament obtenint podis en totes dues.

Per un costat a Terrassa, la secció masculina del GAP participava a la segona fase de la Copa Catalana, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica.

Pels nois del GAP era la primera competició presencial de la temporada i se’n van emportar 2 medalles de bronze. Una per Lluc Planagumà en categoria base 1 i l’altra per l’Aniol Vilà en categoria base 2.

Per altra banda les gimnastes escolars del club participaven en la primera fase presencial de la  lliga territorial en el gimnàs Botgym de Figueres i organitzada pel consell esportiu de l’Alt Empordà.

Les més petitones de categoria prebenjamí van fer ple al podi. En individual Olivia Ros es proclamava campiona seguida de les també de porqueres Lídia Vila i Jana Dikavicius respectivament. En l’apartat d’equips, els tres equips del GAP pujaven al podi

En Categoria benjamí el podi individual també va estar ocupat pel GAP, amb Nora Bataller en primera posició, Júlia Riera segona i Mariona Puig tercera. En l’apartat d’equips, els dos equips del GAP es feien amb l’or i el bronze, mentre que la plata era per les  gimnastes amfitriones.

En cap de les dues competicions es va fer cerimònia d’entrega de guardons degut a les restriccions Covid.

El cap de setmana que ve s’inicien ja les finals de Catalunya a totes les categories