CAP DE SETMANA INTENS PEL GAP, AMB PODIS A TOTES LES COMPETICIONS QUE HA PARTICIPAT

19/03/2018

Aquest cap de setmana el Gimnàstica Artística Porqueres va ser l’organitzar la segona fase de la lliga intercomarcal de gimnàstica artística, dins el marc dels Jocs Escolars de Catalunya.

Més de 300 gimnastes de masculina i femenina van passar pel pavelló de Porqueres. El club amfitrió es va fer amb tres podis:

A la primera sessió del mati l’Aina Tolsanas guanyà diploma de quarta posició de la general en categoria Infantil B. En benjamí i masculí l’Andriy Kontsevich va revalidar podi amb una medalla de bronze individual

A la tarda l’equip de prebenjamí B format per Cora Muñoz, Elsa Simon, Judit Teixidó i Joana Saubí van pujar al tercer esglaó del podi.

Durant l'entrega de premis, vam poder gaudir d'una exhibició del les seccions de baby-gim i diversitat del club.

Paral·lelament el GAP participava també a la segona fase de la Copa Catalana de Base, on les més petitones guanyaven una medalla de bronze per equips. La Nora Lopez, Ona Riera, Alba Solís i Carla Jordà van fer una competició molt regular que els hi va permetre pujar al podi i tenir molt bones notes tant en categoria individual com en aparells.