CAP DE SETMANA INTENS I PLE DE MEDALLES PEL GIMNÀSTICA ARTÍSTICA PORQUERES

21/03/2017

Aquest cap de setmana ha estat intens per l’activitat del GAP –Gimnàstica Artística Porqueres-, que ha participat en tres competicions simultàniament.

Per un costat el dissabte 18 de març 2 representants del club competien al TROFEO CIUDAD DE MÒSTOLES, en categoria nivell 2 petites i amb competidors d’arreu de l’estat. La Clara Gonzàlez, la més petita de tota la categoria, s’ha fet amb la 6a posició, obtenint una medalla com a recompensa pel seu treball.

Per una altra banda 40 gimnastes de modalitat femenina i masculina participaven també el mateix dissabte 18 a la 2a fase de la Lliga Intecomarcal de Gimnàstica Artística Escolar, dins el marc dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. L’actuació dels més petits del club ha estat brillant. Cal destacar la medalla de plata de l’Abril Serra i el diploma de 5a posició de l’Ona Corominas en categoria pre-benjamí B. També en categoria pre-benjamí masculí el GAP ha pujat el podi. L’Andryi Kontsevich ha pujat al primer esglaó del podi, en Marc Pairet al segon i en Jan Lluís s’ha fet amb el diploma de la quarta posició.

A la 2a fase d’Inigym i Promogym disputades a Salt les gimnastes del GAP van tenir actuacions amb alts i baixos. Cal destacar la 5a millor nota de terra de l’Abril Jun Masanas i la 1a i 3a nota a poltre i paral·leles de la Berta Planagumà a la categoria Inigym 2.

El proper cap de setmana el GAP continua competint a la 2a fase de la Copa Catalana de Masculina que es celebrarà a Vic i a la segona fase de Base i Via Olímpica a Salt