CAP DE SETMANA INTENS I PLE D’ÈXITS PEL GAP

04/03/2019

El primer cap de setmana de març ha esta un cap de setmana molt intens i profitós pel GAP. Amb al participació a 3 competicions diferents ha sumat un total de 12 medalles i dos 4rts llocs

El dissabte van començar els gimnastes de nivell escolar que participaven a les 2a fase de la Lliga Intercomarcal de Gimnàstica Artística que es celebrava a Salt. Les gimnastes de pre-benjamí B pujaven 3 cops al podi. En modalitat individual, la Julia Lladó guanyava l’or i la Carla Dikavicius es feia amb el bronze. Pel que fa a la modalitat d’equips, aquestes dues gimnastes juntament amb les seves companyes Martina Baró i Xènia Garcia tornaven a pujar  l’esglaó més alt del podi.

En categoria Benjamí B l’equip format per Paula de la Fuente, Queralt Malagelada, Dgmawit de Genover i Abril Borrell guanyava la medalla de bronze.

En modalitat masculina el nois també van obtindré uns grans resultats. En categoria pre-benjamí el podi va ser totalment del GAP: or per Joan Bahí, plata per Albert Fulquet i bronze per Roc Gabancho. En categoria benjamí l’Andryi Kontsevich va tornar a dominar la competició amb un merescut or i en Pau Noguer es va fer amb la plata.

Mentrestant el mateix dissabte les gimnastes de Via Olímpica competien a Vila-Real en un dels primers tornejos a l’estat espanyol que tenen previst anar. Els resultats van ser més que satisfactoris ja que en Via Olímpica 1 la Carla Jordà guanyava el bronze en l’aparell de salt, l’Ona Riera la plata en l’aparell paral·leles i la Berta Planagumà guanyava el bronze individual en categoria Via Olímpica 2.

El diumenge la ser els torn dels nois que participaven a la 1a fase de la Copa Catalana de masculina. Aquí el club de porqueres es va quedar a les portes del podi per dues vegades, obtenint la medalla de xocolata (4art lloc) per equips en categoria de base 3 amb l’equip format per Pol Cobacho, Martí Vilà i el porquerenc Eloi Coto. La segona 4a posició la va tenir en Pau Sala en la modalitat individual de categoria promogym 5.