Bona competició de la Carlota Santamaria que l'acosta als Campionats d'Espanya

10/03/2016

Aquest cap de setmana es va celebrar a Vic la segona Fase del campionat de Base i Nivells de la Federació Catalana de Gimnàstica. Per part del GAP només hi prenia part la Carlota Santamaria en la categoria de Nivell 2 Grans. Malgrat sortir de una lesió al dit de la mà, que no l’ha permès entrenar durant aquestes setmanes, la gimnasta del Porqueres va fer una molt bona actuació quedant sisena de la general, obtenint molt bones puntuacions a barra i paral·leles principalment.

Aquest resultat acosta a la Carlota a la classificació per la final de Catalunya i pels campionats d’Espanya, que es celebren al Juliol.

Per altra banda, aquest cap de setmana no només hi ha hagut competicions pel GAP. El divendres es va celebrar a l’espai EAT ART de la fundació Lluís Coromina la primera xerrada sobre psicologia i esport sota el títol Eines psicològiques per entrenadors, organitzada pel GAP i l’ajuntament de Porqueres amb la col·laboració de la fundació.

Una vintena d’entrenadors de tota la comarca i de diverses disciplines esportives van assistir a la xerrada que va fer la psicòloga esportiva Eva Collell. Es van tocar varis temes de la psicologia de l’esport i es va poder fer un petit debat amb els assistents al acabar la xerrada. La trobada va ser una bona experiència pels entrenadors per millorar la seva formació en el camp de la psicologia de l’esport i molts d’ells van explicitar les seves ganes de continuar amb aquestes formacions.

La propera xerrada que el GAP proposa serà dedicada als pares del esportistes per donar-los eines psicològiques per ajudar als seus fills en la seva vida esportiva, ja sigui en la vessant més lúdica com en la més competitiva. També es serà a càrrec de la psicòloga Eva Collell.