Bona actuació de la gimnasta del GAP a la 1a fase de base i via olímpica

16/02/2016

Aquest cap de setmana es va celebrar al pavelló Castell d’en Planes de Vic la 1a fase de Base i Via Olímpica. En aquesta competició hi participen les millors gimnastes de Catalunya, dividies segons nivells (1 a 10) i segons edat.

El GAP hi participa amb una gimnasta, Carlota Santamaria (12 anys), a la categoria Nivell 2 Grans.

La Carlota va tenir una bona actuació, millorant moltíssim la seva tècnica respecte de l’any passat. Malgrat tenir 2 caigudes, una a barra i una a paral·leles, la gimnasta de Porqueres es va classificar 15a de la general, d’un total de 42 gimnastes.

Aquest resultat, a dia d’avui i a falta de dues fases, li val per participar als campionats d’Espanya al mes de Juliol.

Tant la gimnasta com l’entrenadora estan segures que es millorarà la seva execució de cares a la segona fase el cap de setmana del 5 de març.

El proper dissabtes és el torn dels gimnastes que participen als Jocs Esportius Escolars, organitzats pels consells esportius de la comarca. La competició es farà a Salt i hi competiran principalment els i les gimnastes més petits del GAP i les gimnastes que s’han iniciat en aquest esport aquest any.

El diumenge serà el torn de la masculina nivell federat. Vuit gimnastes participaran a la Copa Catalana que també es realitza a Salt, essent l’any que el GAP aporta més gimnastes masculins a una competició federada.

MOLTA SORT A TOTS ELS QUE COMPETIU!!!