ACABA LA SEGONA JORNADA DE GIMNÀSTICA A BESALÚ AMB 3 PODIS PEL GAP

07/03/2023

Els passats 26 i 27 de febrer i 4 i 5 de març la població de Besalú va ser una seu de competicions de gimnàstica artística tant femenina com masculina. El primer cap de setmana es va celebrar la primera fase de Via Olímpica de la modalitat de Femenina, mentre que el segon varen competir les gimnastes de base de la modalitat de femenina i es va dur a terme la Copa Catalana de la modalitat de Masculina.

El GAP ha estat el club organitzador d’aquestes jornades juntament amb la Federació Catalana de Gimnàstica i l’Ajuntament de Besalú, amb el suport de l’Ajuntament de Porqueres. Les quatre jornades de competicions s’han valorat molt positivament per tots els ens implicats destacant el bon ambient i la bona participació tan de públic com d’esportistes.

A nivell esportiu el GAP ha tancat el cap de setmana amb tres podis:

A la categoria Via Olímpica 2 GAM, Martí Calvet, s’ha fet amb la Plata i Aniol Vilà amb el bronze. A la categoria base 2 GAM, Jordi Mancilla, ha pujat al tercer esglaó del podi.

Cal destacar també la segona millor nota de la porquerenca Martina Caballero a l’aparell de barra en la categoria base 8 i la quarta posició de l’equip de nois de Promogym 1.

Cal anomenar també a Berta Planagumà que va obtenir la millor nota a salt de poltre a la categoria VO7 cosa que l’ha permès posicionar-se sisena en el rànquing de gimnastes de la seva categoria.