7 finals i 5 medalles aquest cap de setmana pel Gap

27/05/2016

Aquest cap de setmana ha estat un altre cop intens pel Gimnàstica Artística Porqueres. Un total de 12 gimnastes han participat en 7 finals diferents, entre federació i consell esportiu, emportant-se un total de 5 podis.

El dissabte es va iniciar amb els Jocs Emporion, la final de la Lliga de Gimnàstica Artística dels Jocs Esportius Escolars, que es celebrava a Porqueres i hi participaven els més menuts de Masculina del GAP.

Després d’una bona actuació dels Benjamins en Pau Vázquez es va fer amb la medalla de plata i l’Andriy Konsevitch amb la medalla de Bronze. Pel que fa a la categoria benjamí en Joan Sánchez es va penjar la medalla de bronze. Cal destacar que tot l’equip de GAM s’ha classificat per la final de Catalunya el proper 4 de Juny a Salt.

El mateix dissabte i alhora la Carlota Santamaria competia a la fase final de base, organitzada per la federació catalana de gimnàstica, a nivell 2 grans aconseguint una meritòria 8a posició.

La gimnasta més veterana en competir, Júlia Torres, va ser la primera en competir el diumenge i malgrat una caiguda a barra que li va impedir pujar al podi individual, es va fer amb l’or en els aparells de salt i paral·leles.

Al contrari, la més petitona de l’equip, la Clara González, tampoc va tenir la seva millor competició, però malgrat tot es va endur una medalla de plata en l’aparell de paral·leles, en la categoria inigym 2. En aquesta categoria destacar també la quarta posició de l’Elisenda Torrent a tant sols 0,1 punts de la medalla.

Al final de la jornada va competir la Cèlia Carandell que va fer un espectacular salt de poltre aconseguint la segona millor nota.

En resum, un gran cap de setmana pel GAP, ple de gimnàstica, esport i èxits que ens anima a seguir entrenant per corregir errors i millorar davant del repte final: els Campionats d’Espanya la primera setmana de juliol.